Skip to content

Helsinki, ulje emergjente e avionit, motori merr flakë

May 5, 2013
  • Helsinki, ulje emergjente e avionit, motori merr flakë
Frikë për 162 pasagjerët dhe ekuipazhin e avionit Lufthansa 851, menjëherë pas ngritjes nga Helsinki. Avionit që udhëtonte drejt Frankfurtit i është dashur të kthehej mbrapsht për shkak të një defekti në motorin e tij. Disa dëshmitarë thonë që dëgjuan një shpërthim, ndërsa një foto tregon zjarrin nga e majta e mjetit. Akoma janë të paditura shkaqet e zjarrit, ndërsa të gjithë pasagjerët kanë mbërritur në tokë shëndoshë e mirë.

Passing over Helsinki

Passing over Helsinki (Photo credit: henribergius)

Advertisements

From → Bota

Leave a Comment

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s

%d bloggers like this: