Skip to content

Ja Nga Kush Ruhet Sali Berisha Qe Vishet Me Antiplumb Edhe Në Mes Të Vapës!

May 5, 2013
Sali Berisha, Prime Minister of Albania, durin...

Sali Berisha, Prime Minister of Albania, during a meeting in Dubrovnik, Croatia, on May 7, 2006. (Photo credit: Wikipedia)

ditaDaljet e fundit publike të kryeministrit me jelek antiplumb madje edhe në piskun e vapës si dhe shtimi I jashtëzakonshën I rojeve personale, duket se kanë për bazë një rrezik që I kanoset jetës së tij. Kështu sipas gazetës, Dita e cila është marrë që prej daljes së saj në treg me çështjen e konfliktit mes familjes Haklaj dhe kryeministrit Sali Berisha, aludon se se frika e Berishës mund të vijë nga ky i ri ne foto, nip i Haklajve, i larguar nga Shqipëria në maj të vitit 2002, pas vrasjes së babait të tij në Tropojë. Atij nuk i lejohet që të hyjë në Shqipëri, edhe pse nuk është në kërkim dhe nuk ka kryer ndonjë vepër penale. Madje sipas gazetës Dita, në gusht të vitit 2009 ka pasur një incident me të, që ka vënë në alarm truprojat e Berishës.

Në një nga dëshmitë e mëparshme, kjo e përditshme ka raportuar se atë ditë kur u vra Azem Hajdari, Haklajt në fakt kishin ardhur në Tiranë me një tjetër qëllim. Shënjestra e tyre duket se ka qenë kryetari i PD në atë kohë, Sali Berisha.

Advertisements

From → Vendi

Leave a Comment

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s

%d bloggers like this: