Skip to content

“Play-Station 4” Me Touch-Screen

May 5, 2013

“Play-Station-4”-me-“touch-screen”Modifikimet që kompania “Sony” do të prezantojë në modelin e ri të “Play-Station” kalojnë çdo imagjinatë.

Në një fotografi të zbuluar ditën e premte të dorezës së “Play-Station 4”, duket se ajo ka të përfshirë për herë të parë teknologjinë e “tauch-screen” ne te.

Një teknologji që përdoret gjerësisht në “smartphone”, mbetet ende e paqartë se si do të përputhet kjo risi me lojën.

Nga ana tjetër, dorezat e “Play-Station” do të vazhdojnë të kenë formatin e tyre të zakonshëm edhe në këtë version të katërt, pak më të mëdha, por me të njëjtën formë dhe butona.

Aktualisht, “Play-Station 4” është duke u zhvilluar dhe do të lëshohet në treg më vonë gjatë këtij viti.

Advertisements

From → Teknologji

Leave a Comment

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s

%d bloggers like this: