Skip to content

Sapo Mbaron Fjalimin Zv/Ministrja Rrëzohet Nga Skena E Pallatit Të Kongreseve (VIDEO)

May 5, 2013

MinistrjaPër të qeshur e për të qarë njëkohësisht ka qenë rrëzimi i zv/ministres së Integrimit ditën e sotme në Pallatin e Kongreseve.

Grida Duma është rrëzuar në skenën e Pallatit të Kongreseve teksa ishte gjitur aty për tu bërë pjesë e Konventës së grave të PD-së.

Sapo ka mbaruar fjalimin zv/ministrja ka humbur ekuilibrin dhe ka rënë për tokë.

Per me shume shikoni videon ketu…

Advertisements

From → Vendi

Leave a Comment

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: