Skip to content

Do mahniteni me vallëzimin e tyre (VIDEO)

May 6, 2013

doDy nga konkurrentët në spektaklin “Britain’s Got Talent”, Martin dhe Marielle, i kanë mahnitur anëtarët e jurisë dhe publikun me performancën e tyre.

Producenti Simon Cowell e quajti si një nga gjërat më të mira që ka parë në këtë spektakël…këtu

Advertisements

From → Bota

Leave a Comment

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s

%d bloggers like this: