Skip to content

Dobitë E Birrës, Efekte Cudibërëse Për Femrat

May 6, 2013

birre1Pirja e birrës rrit pjellorinë dhe eksiton më shumë. Një element i saj i njohur si luppolo, shton kënaqësitë në shtrat duke garantuar performancë më të mirë.

Doktor Franck Dubus, sqaron se birra nuk është e mirë vetëm për meshkujt por edhe për femrat pasi lufton pagjumësinë dhe ankthin. Cilësohet si një qetësues para gjumit, duke zhdukur çdo element anksioz.

Një tjetër dobi e birrës është se kuron puçrrat duke patur rol ekuilibrues në hormone dhe në pastrimin e lëkurës, krahas qarkullimit të mirë të gjakut.

Siç raporton, doktor Dubus shprehet se rekomandohet që nënat me fëmijë të vegjël të pinë birrë për të pasur shtim të qumështit, por pa e tepruar.

Një tjetër dobi e kësaj pije është se ndihmon në tretje dhe funksionimin normal të stomakut.

Advertisements

From → Lifestyle

Leave a Comment

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s

%d bloggers like this: