Skip to content

Historia e Eminem, Frymëzuese

May 6, 2013

eminem1. Ai ngeli në klasë të nëntë për 3 vjet rresht.
2. E ëma rrinte rrugeve dhe nuk është kujdesur kurrë për të.
3. Shokët e rrihnin gjithnjë në shkollë
4. Ai ka qënë një student shumë i dobët
5. Eminem u divorcua në ‘90
6. U martua sërish dhe u divorcua sërish me gruan e tij në të njëjtin vit.
7. Tentoi vetvrasje por u shpëtua nga ekipi mjekësor
8. E la sjelljen e keqe dhe filloi sërish të krijonte këngë të reja
Sot Eminem është një fenomen. Ai ka fituar 13 Cmime Grammy dhe ka më shumë se 42 milion fansa në Facebook.
Morali: “Mos u dorëzoni kurrë”

Advertisements

From → Bota, SHBA

Leave a Comment

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: