Skip to content

Zvicër, Ja Çfarë Bën Shqiptari, Kur Shefi S’i Jep Rrogën (VIDEO)

May 6, 2013

ZvicerNe shqiptarët reagojmë ndryshe nëse shefi na e bën shumë për borxh. E keni menduar ndonjë herë të hakmerreni ndaj shefit tuaj, i cili për muaj me radhë nuk ju ka paguar! Dhe… në çfarë mënyre do të hakmerreshit?!

Ja çfarë i ka bërë një emigrant shqiptar në Zvicër, shefit të tij.

Punëtori shqiptar në Zvicër, ka shtypur makinën e shefit të tij, pasi ai nuk i paguante rregullisht pagën mujore. Lajmi ka pasur aq shumë popullaritet sa që është përhapur në të gjitha faqet zvicerane të internetit, ku duket videoja gjatë momentit se si shtypet makina e tipit “Mercedes Benz” me një buldozer.

Mediat kanë thënë se kështu ndodh kur pronari i një kompanie nuk i paguan pagat me rregull, ndërsa i bën presione punëtorëve gjatë orarit të punës.

Mediat në Zvicër ende nuk kanë bërë të ditur identitetin e emigrantit shqiptar, i cili është progatonist i kësaj ngjarje.

Per me shume shikoni videon këtu !

Advertisements

From → Europa

Leave a Comment

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s

%d bloggers like this: