Skip to content

“Çifti i artë “, Tiger woods dhe Lindsey Vonn

May 7, 2013
  • “Çifti i artë “, Tiger woods dhe Lindsey Vonn
  • “Çifti i artë “, Tiger woods dhe Lindsey Vonn
  • “Çifti i artë “, Tiger woods dhe Lindsey Vonn
  • “Çifti i artë “, Tiger woods dhe Lindsey Vonn
Edhe në një paradë yjesh si ajo e tapetit të kuq ”Met Ball”, në New York nuk mund të kalonte pa u vënë re, çifti, Tiger woods dhe Lindsey Vonn. Golfisti dhe skiatorja njihen si çifti më “hot” i momentit. Shihini ata në tapetin e kuq të dashur dhe të qeshur.“Çifti i artë “, Tiger woods dhe Lindsey Vonn“Çifti i artë “, Tiger woods dhe Lindsey Vonn“Çifti i artë “, Tiger woods dhe Lindsey Vonn“Çifti i artë “, Tiger woods dhe Lindsey Vonn
Advertisements

From → Lifestyle, Show-biz

Leave a Comment

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s

%d bloggers like this: