Skip to content

Kamera Filmon Gabimisht Një Përbindësh Gjigand Në Liqen! (VIDEO)

May 7, 2013

PerbindeshiShumë debate të ka ngjallur një video në të cilën duket qartë një përbindësh gjigand teksa kalon ndërmjet dy varkave peshkatarësh!

Përbindëshi, i cili ngjalli reagime të shumta, duke krijuar dy palë ata që besojnë në vërtetësinë e tij dhe pala tjetër që beson se është një sajesë!

Sido qoftë, interesi për këtë përbindësh është shumë i madh, pasi në këto ujëra edhe në të shkuarën kanë ekzistuar legjenda që përmbanin brenda tyre përbirsha të ujit!

Ndërkohë duhet thesar se video u xhirim nga një grup peshkatarësh të cilët po peshkonin një të shtunë ujërat e një liqeni në Irlandë.

Komentet tuajat, por pasi ta keni parë videon!

Per me shume shikoni videon ketu!

Advertisements

From → Bota

Leave a Comment

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s

%d bloggers like this: