Skip to content

Nje ndërmarrje e Chongqimng ka detyruar nënpunësit e saj të ecin në gjunjë në qendër të qytetit, përballë qindra kalimtarëve. Ushtrimi ka ngjallur polemika dhe kritika të mëdha. Pasi është publikuar në rrjetet kineze, ajo është cilësuar nga të gjithë si një abuzim pushteti. Një zyrë e sigurisë publike ka konfirmuar gjithçka në acountin e saj në Weibo, duke pranuar se kompania kozmetike ka dashur në këtë mënyrë të stërvisë nënpunësit, për të përmirësuar aftësitë e tyre në kushte kritike.

May 7, 2013
  • Punonjësit detyrohen të ecin në gjunjë, rasti në Kinë
  • Punonjësit detyrohen të ecin në gjunjë, rasti në Kinë
  • Punonjësit detyrohen të ecin në gjunjë, rasti në Kinë
  • Punonjësit detyrohen të ecin në gjunjë, rasti në Kinë
  • Punonjësit detyrohen të ecin në gjunjë, rasti në Kinë
  • Punonjësit detyrohen të ecin në gjunjë, rasti në Kinë
  • Punonjësit detyrohen të ecin në gjunjë, rasti në Kinë
  • Punonjësit detyrohen të ecin në gjunjë, rasti në Kinë
Një ndërmarrje e Chongqimng ka detyruar nënpunësit e saj të ecin në gjunjë në qendër të qytetit, përballë qindra kalimtarëve. Ushtrimi ka ngjallur polemika dhe kritika të mëdha. Pasi është publikuar në rrjetet kineze, ajo është cilësuar nga të gjithë si një abuzim pushteti. Një zyrë e sigurisë publike ka konfirmuar gjithçka në acountin e saj në Weibo, duke pranuar se kompania kozmetike ka dashur në këtë mënyrë të stërvisë nënpunësit, për të përmirësuar aftësitë e tyre në kushte kritike.
Advertisements

From → Kulture

Leave a Comment

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s

%d bloggers like this: