Skip to content

Shkallët Më Të Çuditshme Në Botë (VIDEO)

May 7, 2013

193Shkallë të këtilla nuk janë parë me siguri asnjëherë diku. Të dizajnuara nga Rafael Nelson Aboganda, në ndërtesën e Institutit të Teknologjisë në Rochester, vështirë se mund të zbuloni funksionimin e këtyre shkallëve të çuditshme.

Rafael Nelson nga Filipinet arriti të bëjë shkallë që gjithmonë të çojnë në të njëjtin vend. Nëse ngjiteni ose zbritni dy kate, gjithmonë do të ktheheni në të njëjtin vend,

Shkallët janë një nga iluzionet më të vështira dhe më të mira optike. Bëhet fjalë për një trik të arkitektëve.

Per me shume shikoni videon KETU !

Advertisements

From → Lifestyle

Leave a Comment

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s

%d bloggers like this: