Skip to content

DailyMail: Një cep i fshehtë i Europës, Shqipëria me plazhet dhe bukuritë e saj

May 8, 2013
  • DailyMail: Një cep i fshehtë i Europës, Shqipëria me plazhet dhe bukuritë e saj
  • DailyMail: Një cep i fshehtë i Europës, Shqipëria me plazhet dhe bukuritë e saj
  • DailyMail: Një cep i fshehtë i Europës, Shqipëria me plazhet dhe bukuritë e saj
  • DailyMail: Një cep i fshehtë i Europës, Shqipëria me plazhet dhe bukuritë e saj
  • DailyMail: Një cep i fshehtë i Europës, Shqipëria me plazhet dhe bukuritë e saj
LONDER-“Cepi i fundit i Europës, plazhet dhe bukuritë në Shqipëri”, kështu e titullon Tabloidi britanik, Daily Mail, një artikull ku theksohet se Shqipëria tashmë është një vend që ka ndryshuar. “E kujtoni Shqipërinë? Vendi i çartur komunist, që ju priste flokët në aeroport në rast se ato ishin shumë të gjatë? Ku ata urrenin çdo gjë perëndimore, por shikonin si të çmendur filmat e Norma Wisdom? E pra, ka ndryshuar! Kështu nis shkrimi i britanikes Daily Mail që e cilëson vendin tonë si këndin e fundit të Ballkanit, me plazhe të bukura dhe çmime që ju bëjnë të buzëqeshin.
Advertisements

From → Vendi

Leave a Comment

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s

%d bloggers like this: