Skip to content

Leonardo pezullohet pa afat, pritet dënim tjetër

May 8, 2013

Leonardo pezullohet pa afat, pritet dënim tjetërAshtu siç pritej, Leonardo është pezulluar përkohësisht për goditjen me shpatull që i ka dhënë gjyqtarit kryesor pas ndeshjes PSG-Valencienes.

Komisioni i disiplinës së futbollit francez, pas tri orësh mbledhjeje, nuk ka arritur dot të marrë një vendim përfundimtar për dënimin e drejtuesit brazilian dhe në pritje për të sqaruar gjithçka, ka zgjedhur ta skualifikojë atë në një kohë të papërcaktuar.

Ndërkohë, Tiago Silva, që ishte ndëshkuar me karton të kuq, për një “shtyerje” ndaj gjyqtarit gjatë zhvillimit të takimit, u dënua me dy ndeshje.

Advertisements

From → Sport

Leave a Comment

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: