Skip to content

FIFA, Kombëtarja shqiptare ngjitet në vendin e 43-të

May 9, 2013

FIFA, Kombëtarja shqiptare ngjitet në vendin e 43-tëTIRANE-Kombëtarja shqiptare e futbollit u ngjit sot në vendin e 43-të në renditjen botërore të FIFA-s dhe kjo përbën një rekord të ri.

Në renditjen e një muaji më parë arritëm në vendin e 48-të që gjithashtu ishte rekord që nga vendi i 50-të i disa viteve më parë.

Në ngjitjen e re të Shqipërisë ndikoi fitorja 4-1 në miqësoren ndaj Lituanisë, e cila nuk hyri në llogari muajin e kaluar.

Në krye të renditjes mbetet Spanja e ndjekur nga Gjermania.

Advertisements

From → Sport

Leave a Comment

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s

%d bloggers like this: