Skip to content

Rrëmbimi në SHBA, akuzohet Ariel Castro, jo 2 vëllezërit e tij

May 9, 2013

Rrëmbimi në SHBA, akuzohet Ariel Castro, jo 2 vëllezërit e tijCLEVELAND – Policia e qytetit Cleveland ka ngritur akuza për rrëmbim dhe përdhunim kundër Ariel Castros lidhur me tre vajza që mendohet se janë mbajtur peng për një dekadë.

Dy vëllezërit e tij, Onil dhe Pedro, të cilët po ashtu u arrestuan, nuk do të akuzohen për vepra penale.

Policia thotë se nuk ka prova se dy vëllezërit ishin të përfshirë në rrëmbimet, apo se ishin në dieni të pranisë së tre grave që thuhet se mbaheshin të lidhura në shtëpinë e vëllait.

Policia nuk ka pranuar të flasë për provat që ka mbledhur në shtëpinë në fjalë. Po ashtu ata nuk kanë dhënë hollësi mbi mënyrën dhe shkakun e rrëmbimeve. Por policia thotë se intervistat me tre viktimat kishin ofruar informacion të mjaftueshëm për të ngritur akt-padi ndaj Ariel Castros.

Të treja janë rrëmbyer nga viti 2002-2004, dy prej tyre në adoleshencë, e treta në të 20-tat.

Advertisements

From → Bota, SHBA

Leave a Comment

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s

%d bloggers like this: