Skip to content

3 ligjet, Ambasadori i BE, Sequi: Shqiptarët e meritojnë Europën

May 10, 2013

3 ligjet, Ambasadori i BE, Sequi: Shqiptarët e meritojnë EuropënTIRANE – Ambasadori i BE-së në vendin tonë, Ettore Sequi theksoi nevojën që axhenda evropiane e vendit të konsiderohet si prioritet nga partitë politike, gjatë fushatës elektorale që pritet të hapet zyrtarisht pas pak ditësh.

Duke folur në qendrën për informim të Bashkimit Europian, ambasadori Sequi theksoi se anëtarësimi i Shqipërisë në BE është përgjegjësia e të gjithëve, ndërsa nënvizoi se Shqiptaret e meritojnë Europën.

“Integrimi varet nga angazhimi dhe përkushtimi i të gjithëve Besoj se shqiptaret e meritojnë Evropën dhe Shqipëria ka gjithë potencialin e mundshëm për ta realizuar këtë. Shqiptarët janë shumë pro-europianë dhe e duan Europën.” –u shpreh ambasadori Sequi.

Advertisements

From → Vendi

Leave a Comment

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s

%d bloggers like this: