Skip to content

Eklipsi i pjesshëm i Diellit në Paqësor

May 10, 2013

 

  • Eklipsi i pjesshëm i Diellit në Paqësor
  • Eklipsi i pjesshëm i Diellit në Paqësor
  • Eklipsi i pjesshëm i Diellit në Paqësor
  • Eklipsi i pjesshëm i Diellit në Paqësor
  • Eklipsi i pjesshëm i Diellit në Paqësor
  • Eklipsi i pjesshëm i Diellit në Paqësor
Nga Australia dhe Paqësori i jugut në 10 maj është arritur të shihet një eklips i pjesshëm i diellit. Në 2013 do të jetë edhe një tjetër eklips i Diellit dhe saktësisht në 3 nëntor. Ai do të jetë një hibrid i rrallë dhe do të jetë pjesërisht i dukshëm në disa vende.Eklipsi i pjesshëm i Diellit në PaqësorEklipsi i pjesshëm i Diellit në PaqësorEklipsi i pjesshëm i Diellit në PaqësorEklipsi i pjesshëm i Diellit në PaqësorEklipsi i pjesshëm i Diellit në PaqësorEklipsi i pjesshëm i Diellit në PaqësorEklipsi i pjesshëm i Diellit në Paqësor
Advertisements

From → Shkencë

Leave a Comment

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s

%d bloggers like this: