Skip to content

Historia e Mesit do bëhet film

May 10, 2013

Historia e Mesit do bëhet filmNjë ide e tillë ka disa vite që diskutohet, tashmë do të vihet në realitet. Është nisur nga puna që të krijohet një film në stilin e “Roki Balboas”, seritë e famshme të boksierit legjendar të luajtur nga Silvestre Stalone, për të treguar historinë e yllit të Barcelonës. Kompania kinematografike ka blerë të drejtat e librit: “Mesi, historia e djalit që u kthye në një legjendë”, të shkruar nga Luka Kaioli dhe synimi është që filmi të jepet në kinema në prag të nisjes së kampionatit botëror “Brazil 2014?. Për më tepër që edhe familja e Mesit në qëndrimin e saj ka bërë të ditur se një biografi e “Pleshtit” nuk është e mjaftueshme për të rrëfyer jetën e tij.

Advertisements

From → Sport

Leave a Comment

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s

%d bloggers like this: