Skip to content

Skuadrat me te medha dhe te sukseshme te futbollit boteror.

May 10, 2013

Skuadrat me te medha dhe te sukseshme te futbollit boteror diskutohen ne terma ‘mitike’, per sa i perket emrave te futbollisteve te famshem qe kane luajtur ne to gjenerate pas gjenerate. Ka emra ne kete liste qe nuk perfshihen, pasi ne gjenerata te ndryshme, skuadrat kane patur ecuri te ndryshme. Ne vazhdim do te gjeni 15 skuadrat me te medha te se kaluares nga 14 klube te ndryshme qe perfshijne Europen dhe Ameriken e Jugut.

Advertisements

From → Sport

Leave a Comment

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: