Skip to content

Tableti i lojërave Wikipad ka dalë në treg ditët e fundit duke kaluar përtej pritshmërive , pas lidhjes edhe me Gaikai.

May 10, 2013

Tableti i lojërave Wikipad ka dalë në treg ditët e fundit duke kaluar përtej pritshmërive , pas lidhjes edhe me Gaikai.

Tableti do të ketë një ekran IPS me një rezolucion 1280×800, një procesor Nvidia Tegra 3 T30 Quad-Core 1.4GHz, RAM 1GB DDR2, të paktën 16GB memorje të brendshme dhe operon me versionin më të fundit të sistemit operativ Android 4.1 Jelly Bean.

Prej parametrave tjera të rëndësishme mund të përmendim kamerën e pasme 8-megapikelë dhe atë të përparme prej 2-megapikelë, 6 orë jetëgjatësi baterie gjatë luajtjes së lojërave në mënyrë të vazhdueshme dhe një ekran 2D në vend të 3D, të paktën për modelin fillestar. Kontolli mbetet i njëjtë, si një model i levës së Play Station. Pjesa tjetër e këtij modeli është ende për t’u shfaqur, duke filluar që nga çmimi dhe se kur do të shfaqët në tregun elektronik.

 

 

Advertisements

From → Games, Teknologji

Leave a Comment

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s

%d bloggers like this: