Skip to content

XBOX “Next” ne 2013 ?!

May 10, 2013

Nuk është dëgjuar edhe shumë në lidhje me gjeneratën e re të Xbox , që përflitej në të kaluarën se do të quhet Xbox 720, por mesa duket konsolat e rinj ose gjenerata e ardhshme e Xbox, do të quhet Xbox Next. Sipas një raporti të publikuar së fundi, Xbox Next do të debutojë në vitin 2013, dhe mund të shpaloset në E3 2013. Këtë gjë e kanë konfirmuar disa portale online që përcjellin lajme të teknologjisë, natyrisht duke u bazuar në burimet e tyre. Sipas Develop, Xbox Next pritet të paraqitet në raftet e dyqaneve para sezonit të festave në vitin 2013, dhe përveç kësaj ata kanë thënë se Lionhead është duke punuar në një projekt për Xbox Next që quhet “Fable Next”.

Do të jetë interesante të shihet se çka do të ofrojë Xbox Next, pasi  Microsoft ka pasur një sukses të jashtëzakonshëm me Xbox 360, dhe me paraqitjen e Xbox Kinect kompania ka qenë në gjendje të krijojë një produkt shumë të popullarizuar.

Advertisements

From → Games

Leave a Comment

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: