Skip to content

Makinat më të fuqishme në rrugë

May 11, 2013

1

Kompanitë e mëdha të prodhimit të makinave janë gjithmonë në garë me njëra-tjetrën për të sjellë modeletmë të reja, me risitë e tyre teknologjike. Një pikë shumë e rëndësishme e punës së tyre është edhe fuqia motorrike e makinave të reja dhe harxhimi i karburantit.

lamborghini-gallardo-spyder

mclaren-12c-spider

Porche 920 

Ferrari Enzo 

Bugati 

mclaren-mp4-12c

mercedes-benz-classe-gl

range-rover

porsche-cayenne

bmw-serie-6-kabrio  //interesi publik //

 

Advertisements

From → Teknologji

Leave a Comment

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s

%d bloggers like this: