Skip to content

Nikoliç: Gjithçka më e vështirë pasi u ndërprenë bisedimet

May 11, 2013

Nikoliç: Gjithçka më e vështirë pasi u ndërprenë bisedimetPresidenti i Serbisë, Tomisllav Nikolic ka thënë se pas ndërprerjes së bisedimeve në mes të ekipeve të Beogradit dhe Prishtinës gjithçka do të shkojë më vështirë.

Ai ka thënë për mediat serbe se në Bruksel nuk u jetësua plani i palës shqiptare që të harrohet tërësisht marrëveshja për normalizim.

Nikolic ka thënë se Serbia duhet ta zbatojë sa më parë planin dhe iu ka bërë thirrje serbëve të Kosovës që ta pranojnë atë.

Një ditë më parë në Bruksel ekipet për zbatim përfunduan dy ditë negociatash pa rezultate.

Palët kanë akuzuar njëra-tjetrën për dështimin.

Marrëveshja për normalizim raportesh është arritur më 19 prill në Bruksel, ndërmjet kryeministrave Hashim Thaçi dhe Ivica Daçiç.

Advertisements

From → Rajoni

Leave a Comment

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s

%d bloggers like this: