Skip to content

Rummenigge: Bayern-Dortmund nuk është si ‘El Clasico’

May 11, 2013

Rummenigge: Bayern-Dortmund nuk është si ‘El Clasico’Drejtori i Bayern Munich, Karl Heinz Rummenigge, ka deklaruar se ndeshjet mes Dortmundit dhe Bayernit nuk kanë ngjarje kontroverse në vete aq sa kanë ndeshjet e gjigantëve spanjoll Barcelona dhe Real Madrid.

Dortmundi takohet me Bayernin në Wembley për trofeun e Ligës së Kampionëve më 25 maj dhe pas barazimti 1-1 në Bundesliga javë më parë, ku kishte zhvillime kontroverse në fushë, është Rummenigge ai që ka qetësuar gjakrat para duelit titanik.

“Të dyja klubet, Dortmundi dhe Bayerni, duhet të sigurohen që të mos e bëjnë rivalitetin e madh gjerman sikurse atë që është në Spanjë”.

“Ne bëjmë mirë t’u qasemi ndeshjeve me seriozitet të lartë dhe të respektojmë historinë e futbollit, e të mos vëmë benzinë në zjarr”, ka thënë Rummenigge.

Advertisements

From → Sport

Leave a Comment

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: