Skip to content

Vipat para dhe pas Photoshop-it

May 11, 2013

1

Vipat e showbiz-it kurojnë me kujdes imazhin e tyre dhe pamje tek ta ndonjëherë ka më shumë rëndësi se cfarë do gjëje tjetër. Ndaj shumë prej tyre kanë ekipe grimierësh, këshilltarësh se si duhet të sillen, të vishen, të lyhen, madje deri tek gjestet apo mimika e fytyrës impostohet prej këtyre të fundit.

Megjithatë, këto grupe jo gjithmonë janë perfektë, ndaj për të kuruar një imazhperfekt, atëherë hyn në punë teknologjia, më saktë Photoshop-i.

Më poshtë po sjellim disa prej personave të famshëm, para dhe pasPhotoshop-it.

 

Megan Fox

Jennifer Aniston

 

 

 

Advertisements

From → Lifestyle

Leave a Comment

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s

%d bloggers like this: