Skip to content

Ja ç’bën Galaxy S4! (VIDEO)

May 13, 2013

 

Kompania e Samsung ka realizuar me pjisjen e saj më të re Samsung S4, video të bëra përmes tij nga lartësitë e mëdha. Që nga helikopteri telefoni Samsung S4 ka marrë pamje të ndryshme.

 

Qëllimi i ekipit të Samsung Romania është të tregoj aftësitë e kamerës së Galaxy S4, gjëra të tilla kanë organizuar edhe pjestarë të kompanisë Nokia, ndiqni videon dhe shikoni rezultatin.

Videon mund ta shikoni ketu..

Advertisements

From → Teknologji

Leave a Comment

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s

%d bloggers like this: