Skip to content

Klopp në një intervistë flet për finalen:

May 13, 2013

“Bayerni i fshiu Barcelonën dhe Juventusin nga stadiumi, aq sa ata e kishin të vështirë të gjenin edhe nga ishte dera. Me ne, një gjë e tillë nuk do të jetë e mundur”.

..më pas shprehet: “Ne jemi një ,kundërshtar i vështirë për çdo skuadër në planet. Diferenca mes nesh dhe Bayernit nuk është aq e madhe, ndaj nuk kam dyshime se ne mund të jemi më të mirë se ata në finalen e Ligës së Kampioneve”, deklaroi trajneri i Borussia Dormtund.

Advertisements

From → Sport

Leave a Comment

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: