Skip to content

Telefoni më i shtrenjti në botë

May 13, 2013

Dizenjuesi anglez Stuart Hughes, i njohur për dizenjimet e tij ekstravagante të teknologjive, ka krijuar një iPhone 5 me vlerë 17.8 milionë $. Sipas pretendimeve të Hughes ky është telefoni më i shtrenjtë në botë.

Hughes iu desh 9 javë për ta rikrijuar iPhone 5 me 24 karat flori.

I gjithi është i punuar me dorë. Butoni kryesor u zëvendësua me një diamant të zi 26 karat dhe linjat janë mbuluar me 600 diamantë të bardhë.

Patjetër që ekrani i pajisjes është bërë me xham safiri.

Logoja e Apple që gjendet te pajisja është e mbuluar me 53 diamantë.

Pajisja është parositur nga një biznesmenë kinezë.

Hughes gjithashtu tregton edhe iPhone 5 me flori më pak të kushtueshëm

Advertisements

From → Teknologji

Leave a Comment

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s

%d bloggers like this: