Skip to content

Youtube nis projektin pilot: 53 kanale me pagesë

May 13, 2013

Youtube nis projektin pilot: 53 kanale me pagesëAshtu sic njoftoi në ditët e fundit të javës së kaluar, Youtube nisi projektin pilot të kanaleve me pagesë që ofrohen online. 

Në projekt janë përfshirë 53 kanale dhe abonimi mujor nis nga 0.99 dollarë. Bëhet fjalë për kanale që mund të shihen vetëm në Shtetet e Bashkuara për momentin, ndërsa në pjesën tjetër të globit, ende nuk kanë mbërritur.

Përdoruesve të parë do t’u jepen 14 ditë falas për të provuar kanalet e reja. Nëse ata do të rikërkojnë këtë shërbim, atëherë do t’u duhet të paguajnë. Nga kanalet me pagesë do të hiqen reklamat dhe spotet e tjera publicitare apo fushata të ndryshme që shfaqen tek videot e hedhura në mënyrën tradicionale.

Google Inc. që zotëron Youtube thotë se suksesi i këtij projekti do të vendosë për të ardhmen e këtij shërbimi. Nëse përdoruesit janë të kënaqur nga shërbimi i ofruar nëpërmjet pagesës modeste, atëherë kanalet me pagesë në rrjetin më të madh të global të videove do të shtohen dhe do të shtrihen gradualisht edhe në pjesë të tjera të planetit.

Advertisements

From → Teknologji

Leave a Comment

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s

%d bloggers like this: