Skip to content

Benfika-Çelsi, dueli për të fituar Ligën e Europës

May 15, 2013

Benfika-Çelsi, dueli për të fituar Ligën e EuropësDy emra të mëdhenj në arenën europiane dhe natyrisht një finale e denjë për të diskutuar trofeun e Ligës së Europës. Benfika rikthehet në majën e futbollit europian, ashtu si në vitet ’60, por edhe Çelsi diskuton finalen e dytë rresht pas asaj të vitit të kular në Ligën e Kampioneve. Do të ishte risi nëse Çelsi do të fitonte edhe këtë trofe, duke bërë historinë. Por blutë e Londrës e kër-kojnë edhe për një fakt tjetër këtë trofe, sepse në këtë sezon nuk kanë fituar asgjë në Angli, thjesht kanë siguruar një vend në Ligën e Kampioneve për sezonin e ri. Nga ana tjetër, edhe trajneri Benitez e do shumë këtë trofe, si për të dëshmuar se ai nuk ka “vdekur” ende në fushën e trajningut. Por edhe portugezët e Benfikës duken të uritur, aq më tepër që edhe në kampionat kanë humbur vendin e parë, një javë para fundit. Benfika është rikthyer në kompeticionet europiane edhe më e fortë se vjet, kur eliminohej pikërisht nga Çelsi në Champions. Por kjo është një finale dhe si e tillë, asnjë nuk dëshiron ta humbasë. Sonte do të mësohet fituesi…

Advertisements

From → Sport

Leave a Comment

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: