Skip to content

Ja çfarë ndodh në rrjet brenda një minute

May 15, 2013
 • Ja çfarë ndodh në rrjet brenda një minute
 • Ja çfarë ndodh në rrjet brenda një minute
 • Ja çfarë ndodh në rrjet brenda një minute
 • Ja çfarë ndodh në rrjet brenda një minute
 • Ja çfarë ndodh në rrjet brenda një minute
 • Ja çfarë ndodh në rrjet brenda një minute
 • Ja çfarë ndodh në rrjet brenda një minute
 • Ja çfarë ndodh në rrjet brenda një minute
 • Ja çfarë ndodh në rrjet brenda një minute
 • Ja çfarë ndodh në rrjet brenda një minute
 • Ja çfarë ndodh në rrjet brenda një minute
 • Ja çfarë ndodh në rrjet brenda një minute
 • Ja çfarë ndodh në rrjet brenda një minute
 • Ja çfarë ndodh në rrjet brenda një minute
Llogarinë e ka bërë kompania Intel e cila ka llogaritur se gjatë një minute dërgohet 204 milion i-mail, 20 milion pamje, shkarkohen rreth 47 mijë aplikime, shihen rreth 1,3 milion klipe në Youtube. Regjistrohen 320 persona të rinj në Twitter, 2 milion kërkojnë në Google… dhe të tjera me radhe nëpërmjet fotove ilustruese.
Advertisements

From → Teknologji

Leave a Comment

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: