Skip to content

Poloni, lind bebja me 4.5 promilë alkool në gjak

May 16, 2013

Poloni, lind bebja me 4.5 promilë alkool në gjakPOLONI-Një foshnje të porsalindur në Poloni i është gjetur përbërja prej 4.5 promilësh e alkoolit në gjak! Matja e sasisë u bë pasi nëna e foshnjës ishte një alkooliste e regjur, e cila, pak para se të lindte kishte pirë aq shumë alkool sa, kishte pësuar kolaps.

Gruaja shtatzënë është dërguar në spital pasi është konsideruar se jeta e saj është në rrezik. Matja e gjakut ka treguar se ajo vetë kishte 2.6 promilë alkool, që është dukshëm më pak se sasia e alkoolit e konstatuar tek foshnja.

Sipas një zëdhënëseje të policisë, jeta e nënës dhe e foshnjës kishte qenë në rrezik serioz sikur të mos bëhej ndërhyrja e shpejtë.

Advertisements

From → Teknologji

Leave a Comment

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: