Skip to content

Eurosong, këngëtarja serbe fyen përfaqësuesit e Shqipërisë: Idiot që ulëret!

May 18, 2013

Eurosong, këngëtarja serbe fyen përfaqësuesit e Shqipërisë: Idiot që ulëret!TIRANE-Skandal në Eurovizion, këngëtarja serbe e cila fitoi festivalin e Eurosong në vitin 2007 ka fyer gazetarët shqiptare si dhe përfaqësuesit e vendit tonë në këtë kompeticion, Adrian Lulgjuraj dhe Bledar Sejko.

Këngëtarja serbe, Marija Sherifoviç, e pranishme në konferencën për mediat ka reaguar ashpër gjatë pyetjeve që gazetarët shqiptarë i kane drejtuar përfaqësuesve të Serbisë në Eurosong lidhur me veshjet e tyre. Gazetarët e kanë pyetur palën serbe se kush ua ka përgatitur kostumet dhe pse personin përgjegjës nuk e kanë dërguar menjëherë në shtëpi. Këngëtarja dhe fituesja e festivalit të 2007-ës, Marija Sherifoviç, ka reaguar me nervozizëm, shkruan portali serb, “Kurir”. “Shihni se si dukeni ju”,- ka thënë Sherifovic.

Ky reagim i saj ka ngjallur pakënaqësi tek gazetarët shqiptarë për mënyrën e sjelljes . Asaj nuk i ka mjaftuar ofendimi i gazetarëve shqiptarë, por ka fyer edhe përfaqësuesit e Shqipërisë, Adrian Lulgjuraj dhe Bledar Sejko, duke shkruar “Pse ulëret, idiot i shpupurisur”, koment I cili ka gjetur vend më pas në mediat në Beograd.

Advertisements

From → Kulture, Vendi

Leave a Comment

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: