Skip to content

Jose Mourinho : Ky ishte sezoni më i keq në karrierën time

May 18, 2013

“Ky ishte sezoni më i keq në karrierën time. Për shumë trajnerë do të ishte sezon i mirë, por për mua është më i keqi”

“Unë gjithmonë jam shfaqur në dhomën e konferencave sa herë që kemi barazuar apo humbur. Kampanja e këtij viti ishte dështim, por dy sezonet e para të mijat ishin të suksesshme”.

Ne kemi pasur dy mundesi në kohën shtesë dhe rezultati ishte i padrejtë.

Kam dështuar këtë sezon, sepse në sezonin tim të parë kjo dukej normale për të fituar CopaDelRey, per të arritur gjysmëfinalen e CL dhe të luftojmë për ligë.

Në sezonin e dytë kemi fituar ligën dhe kemi arritur në gjysmëfinale të CL dhe humbem me penallti. Kete sezon, kam dështuar.

Unë kam një kontratëe dhe për tre vite të tjera. Unë ende nuk kam biseduar me presidentin për të diskutuar të ardhmen time.

Advertisements

From → Sport

Leave a Comment

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s

%d bloggers like this: