Skip to content

Mbërrin për herë të parë celulari me ekran 3D

May 18, 2013

Një luftë e ashpër mes kompanish rivale sjell produkte më avangard për publikun dhe një celular i ri, për herë të parë 3D (tredimensional), mbërrin për gjithë “maniakët” e teknologjisë.

Kompania ka njoftuar se ajo ka prodhuar një telefon të avancuar celular, i cili lejon shikimin e fotografive 3D edhe pa syze.

Përmbajtja në 3D pa syze mund të shihet përmes teknologjisë përcjellëse Retina, e cila do t’i paraqesë fotografitë si hologramë, të cilat kanë të njëjtën pamje nga çdo kënd që shikohen.

Kompania ka zhvilluar një linjë të veglave të ndryshme elektronike, duke përfshirë dy telefona të mençur dhe shërbimin për audiosinkronizim, me qëllim të zgjerimit të linjës së tabletëve Kindle Fire.

Advertisements

From → Teknologji

Leave a Comment

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s

%d bloggers like this: