Skip to content

Monedha Me Vlerë Njëqind Trilion Dollarë!

May 18, 2013

Kjo kartëmonedhë prej 100 trilionë dollarë ka qarkulluar në Republikën e Zimbabve në vitin 2008, gjatë periudhës së hiperinflacionit. Tani në vitin 2013 kjo kartëmonedhë vlen vetëm 10 dollarë. Ajo është nxjerrë në shitje në Amazonë dhe sipas parashikimeve nuk e kalon çmimin modest prej 1 dollar dhe 30 cent.

Advertisements

From → Kulture

Leave a Comment

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s

%d bloggers like this: