Skip to content

Siri, hackerat pro Assadit sulmojnë faqen e ”Financial Times”

May 18, 2013

Siri, hackerat pro Assadit sulmojnë faqen e LONDËR– Një grup hackerash, që vetëquhen anëtarë të ”Ushtrisë Elektronike Siriane”, që mbështesin regjimin e Bashar Al Assad, kanë realizuar një sulm tepër të fortë kibernetik kundër faqes së internetit të ”Financial Times”, njoftuan burime zyrtare.

Disa prej titujve të artikujve të së përditshmes financiare janë zëvendësuar me mbishkrimin ”Sulmuar nga Ushtria Elektronike Siriane”.

Grupi edhe më parë ka sulmuar në rrjetin Twitter faqen e shërbimit të motit të ”BBC”-s, faqen zyrtare të Organizatës së të Drejtave të Njeriut ”Human Rights Watch” dhe asaj të rrjetit televiziv francez ”France 24”.

Advertisements

From → Bota, Teknologji

Leave a Comment

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s

%d bloggers like this: