Skip to content

Njihuni me kryebashkiakun me te ri, 4 vjeçar

May 19, 2013

Robert Tufs eshte kryebashkiaku i ri i qytetit amerikan Minnesota. Secilin vit në këtë vend zgjidhet kreu i bashkisë me tërheqje të shortit gjatë festivalit “Shija e Dorsetit”. Kësaj radhe është tërhequr emri i të voglit Robert, i cili gjatë një viti do të qeverisë me qytetin që numëron 22 banorë. Atij i pëlqen të luajë, të vallëzojë, të këndojë dhe të flasë me bashkëqytetarët, detyra e tij është ti ndihmoj ata të kalojnë rrugën. Madje ka thënë se ka edhe një të dashur, e cila quhet Sophia. Ka një rrjedhshmëri në të folur, është vërtet i mahnitshëm, ka treguar për gazetarët, një nga rezident Kathy Schmid. Familjarët e 4 vjecarit ndihen mjaft të emocionuar për djalin e tyre. Kryebashkiaku më i ri rezultonte 11 vjecarja Caroline Gonzalez, e cila e përdori “pushtetin” e saj për të riemëruar rrugën ne Fourney, si rruga e Justin Bieber, meqënëse ishte kengetari i saj preferuar.

Advertisements

From → Lifestyle

Leave a Comment

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: