Skip to content

Jolie: Femrat nuk dinë të mbajnë sekrete

May 20, 2013

Angelina Jolie thotë se ajo nuk ka ndonjë shoqe të ngushtë dhe, duke pasur një partner si Brad Pitt në krah, as nuk e ka të nevojshme këtë.

Aktorja, e cila së fundi pushtoi mediat pasi zbuloi se kishte hequr të dy gjinjtë për të ulur gjasat e prekjes nga kanceri, mendon se femrat nuk dinë të mbajnë sekret.

“Nuk kam asnjë shoqe të ngushtë dhe i vetmi njeri me të cilin bisedoj ‘pa doreza’ është Brad-i”.

“Unë jam vetë femër dhe duke u nisur nga kjo nuk u besoj atyre, për shkak se ne nuk mund t’i mbajmë për vete sekretet e të tjerëve”, ka thënë Jolie për mediat amerikane.

Advertisements

From → Show-biz

Leave a Comment

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s

%d bloggers like this: