Skip to content

Kur të mbushësh 30 vjet është vonë për dietë?

May 20, 2013

Pasi të mbushin 30 vjet femrat bëhet më  tërheqëse, por në raport me dobësimin punët janë krejtësisht të kundërta.

Nga ky moment e më andej që të krijosh trup te bukur me anë të dietës është shumë më vështirë!

Sipas ekspertëve britanik femrat mbi të 30-tave nuk kanë pothuajse asnjë shpresë që të përshëndeten me kilogramët e mbledhura me anë të dietave. E vërteta e hidhur është se kalimin e viteve njerëzit nuk humbin, më saktë fillojnë të shtojnë kilogramë edhe dietat më magjike nuk janë në gjendje të neutralizojnë efektin e kohës.

Tingëllon shumë ekstreme, por deri te ky përfundim është ardhur në bazë të hulumtimeve shkencore të bëra mes 25 mijë femrave dhe meshkujve. Rezultatet janë kategorike- nëse në vitet e mesme njeriu fillon të shtojë kilogramë, me kalimin e viteve kjo gjendje vetëm do të përkeqësohet, pa marrë parasysh dietat që i mban.

Sipas ekspertëve shpëtimi i vetëm në këto raste nuk janë dietat, por mënyra e shëndoshë e të ushqyerit.

Nëse ju i takoni grupit të njerëzve me mbi 30 vjet, me qëllim që ta fitoni luftën më kilogramët, mos u lëshoni në dieta rigoroze, por zgjidhni regjimin e shëndoshë të të ushqyerit.

Advertisements

From → Lifestyle

Leave a Comment

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s

%d bloggers like this: