Skip to content

Kinë, ja gradaçela që mban 30 mijë banorë

May 21, 2013
Për të zgjidhur problemin e urbanizimit në Kinës mendon kjo gradaçele-qytet, e cila mban brenda saj 30 mijë banorë. Ndërtesa, Sky City, e cila do të ndërtohet në qytetin, Changsha, me një popullsi prej 7 milionë banorë do të jetë 838 metra, do të ketë 220 kate dhe 92 ashensorë. Ndërtimi i kësaj ndërtese do të filloj në muajin qershor të këtij viti.
Advertisements

From → Shkencë

Leave a Comment

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: