Skip to content

Krikuesi qe karikon celularin per 20 sekonda (VIDEO)

May 22, 2013

Harrojeni kohën kur ju duhej të prisnit më orë të tëra për të karikuar celularin tuaj. Tashmë falë një vajzë 18-vjeçare, do mjaftojnë vetëm pak sekonda. Eesha Khare ka shpikur një akumulator energjie, që mund të karikohet shumë herë më shpejt sesa bateritë klasike.

E ka quajtur Supercapcitor dhe e ka prezantuar gjatë panairit ndërkombëtar të shkencës së organizuar nga Intel, ku dhe ka “rrëmbyer” një çmim prej 50 mijë dollarësh në konkursin e të rinjve shkencëtarë. Bateria e re mund të përdoret në çdo model celulari.

Ndiqni pamjet : KETU

Advertisements

From → Teknologji

Leave a Comment

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: