Skip to content

Puna më qesharake që mund të keni dëgjuar

May 22, 2013

Reuben Reynoso ka si punë kërcimin mbi dyshekë. Një punë më se e pazakontë, e cila bënë që shumë njerëz të qeshin kur e dëgjojnë, por është e vërtetë.

Gjithsesi pavarësisht mendimeve ndryshe, për Reynoso bëhet fjalë për një punë më se serioze.

Puna e tij është që të provojë dyshekët e bërë me dorë, duke synuar ti bëjë perfekt në shpërndarjen e materialit që kanë brenda.

Një punë delikate, edhe pse bëhet fjalë për dyshekë për të cilët klientët paguajnë mjaft.

Janë këmbët e tij ato që kanë fituar eksperiencën e duhur, pasi arrijnë të njohin formën e dyshekut dhe përmasat e tij.

“Është një punë, dhe nuk është për të gjithë. Ka një mënyrë të drejtë dhe një të gabuar për ta bërë. Nuk është një lojë”, shprehet Reuben Reynoso, duke kërcyer mbi dyshekë.

Advertisements

From → Lifestyle

Leave a Comment

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s

%d bloggers like this: