Skip to content

Skulptura 3D prej sheqeri

May 22, 2013

Skulptura 3D prej sheqeriNjë laborator i quajtur ndryshe edhe si “Sugar Lab – laboratori i sheqerit” ka ndërtuar një skulpturë 3D prej sheqeri të bardhë. Skulptura është shumë interesante dhe mund të hahet ose të përdoret si një mjet dekorimi për ëmbëlsira.

Kompania, e themeluar nga çifti Kyle dhe Liza, nisi punimet kur ata dëshironin që ti bënin një mikut të tyre një ëmbëlsirë për ditëlindje, por nuk kishin furrë. Ata filluan të eksperimentojnë me forma me sheqer, derisa më në fund zbuluan formulën e fshehtë për të bërë forma komplekse gjeometrike nga gjëra të ëmbla.

Format e ndërtuara në 3D janë shumë interesante dhe të veçanta. Por ajo që është më e rëndësishmja është se ata janë shumë të shijshme.

Advertisements

From → Teknologji

Leave a Comment

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: