Skip to content

BlackBerry Messaging do të vijë edhe në iOS dhe Android

May 24, 2013

Drejtori i BlackBerry, Thorsten Heins gjatë prezantimit të tij në ngjarjen e kompanisë BlackBerry Live, se kompania planifikon që të sjell shërbimin e saj BlackBerry Messaging për sistemin operativ të Apple, iOS, dhe Google Android.

BBM do të jetë një aplikacion falas për iOS dhe Android, dhe e njëjta do të vijë me një numër të konsiderueshëm të funksioneve, të cilat do të përfshijnë BBM chat, bisedat mes shumë personave njëkohësisht, shpërndarjen e shënimeve me zë dhe BlackBerry Groups.

BBM është njëri ndër aplikacionet më të famshme në telefonat BlackBerry, i cili ka më shumë se 60 milionë përdorues aktivë, dhe 51 milionë prej tyre e përdorin aplikacionin në baza ditore.

Lansimi i aplikacionit për iOS dhe Android do të bëhet kah mesi i verës së këtij viti.

Advertisements

From → Teknologji

Leave a Comment

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s

%d bloggers like this: