Skip to content

Google Nexus se shpejti Nexus 7!

May 24, 2013

While Apple has not listened to my complaints ...

Për një kohë të gjatë tashmë është thënë se Google është duke punuar në versionin e ri të tabletit të saj Google Nexus 7, dhe tani raportohet se i njëjti është vërejtur në një video zyrtare të Google, përkatësisht shërbimit të saj të komunikimit në Google+, Hangouts.

Modeli i ri i Nexus 7 është vërejtur nga Cesi D’Alessio, dhe sipas tij, shfaqja e tabletit është bërë për të treguar se modeli i ri i tabletit vjen me ndriçuesin LED, i cili nuk është në versionin ekzistues.

Sipas emrit, Google Nexus 7 besohet se do të vijë me ekran të ndjeshëm në prekje me 7 inç, rezolucion prej 1920 x 1200 pikselëve, si dhe procesorin e ri Qualcomm Snapdragon.

Detajet tjera nuk janë bërë të ditura në këtë fazë, mirëpo siç dihet, linja e produkteve të Google, Nexus vjen me çmime më të ulëta në treg, dhe kostoja e këtij tableti nuk pritet ta tejkalojë shumë prej 200 ose 250 dollarëve.

Advertisements

From → Teknologji

Leave a Comment

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s

%d bloggers like this: