Skip to content

Google Voice Search rrugës për në iOS

May 24, 2013

Image representing Google as depicted in Crunc...

Google i ka njoftuar pronarët e pajisjeve të Apple, përkatësisht sistemit operativ iOS se brenda disa ditësh ata mund të kenë qasje në kërkim në aplikacionin e saj të famshëm të kërkimit me zë, shërbimin Google Voice Search për shfletuesin e saj Chrome.

 

Pasi të instalohet Google Voice Search, përdoruesit e iOS do të mund të bëjnë të njëjtin lloj të pyetjeve siç bëhen aktualisht në versionin e aplikacionit të Android.

 

Google gjithashtu ka njoftuar se krijimi i ri për Chrome për iOS do të sjell përdorim më të mirë të cache-ve, lejim të aplikacioneve të palëve të jashtme të krijojnë URL për Google Chrome, si dhe ta përmirësojë kohën e ngarkimit të faqeve në shfletues.

 

Google gjithashtu po planifikon që të sjell funksionalitet të njëjtë edhe në Google.com, përkatësisht në versionin kompjuterik të shfletuesit të internetit.

 

Advertisements

From → Teknologji

Leave a Comment

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s

%d bloggers like this: