Skip to content

Nokia EOS vjen gjatë korrikut?

May 24, 2013

Kohëve të fundit është folur shumë për telefonin e ri të Nokia’s, modelin EOS, i cili do të jetë telefoni i parë i kompanisë i cili bazohet në Windows Phone 8, dhe posedon kamerën e fuqishme me 41 mega-piksel, i cili është pjesë e modelit paraprak Nokia 808 PureView.

Dhe tani, sipas një raporti të ri medial thuhet se Nokia do ta bëjë lansimin zyrtar të modelit Nokia EOS gjatë muajit korrik, dhe kjo datë ende duhet të bëhet publike nga Nokia, për ta konfirmuar ekzistimin e këtij modeli.

Nokia EOS do të mundësojë fotografimin deri në 34 mega-piksel, të cilat përdoruesit ia japing ndjenjën e kamerës DSLR.

Detajet tjera për Nokia EOS pritet të vijnë në ditët në vijim, të cilat do të përfshijnë datën e lansimit, çmimin dhe karakteristikat tjera të telefonit.

Advertisements

From → Teknologji

Leave a Comment

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s

%d bloggers like this: