Skip to content

Samsung shet 4 milionë Galaxy S4 për 4 ditë

May 24, 2013
English: Samsung Galaxy S i9000

English: Samsung Galaxy S i9000 (Photo credit: Wikipedia)

Njësoj sikurse paraardhësit e tij, Samsung Galaxy S4 po bëhet një pajisje shumë popullore për Samsung, dhe tani duket se kompania ka dhënë disa detaje për të treguar se sa shumë njerëz e duan një telefon të tillë.

Sipas faqes koreane, Chosunilbo, Samsung ka arritur të shes 4 milionë Galaxy S4 për vetëm 4 ditë, dhe këto shifra të shitjes arrijnë rekord të ri për kompaninë, e cila ka shitur mbi 40 milionë Galaxy S3.

Me sa duket, Samsung së shpejti do të prezantojë shifra të reja të shitjeve për Galaxy S4, ndërsa deri në fund të muajit, prodhuesi më i madh global i telefonave mobil pret që të shesë më shumë se 10 milionë njësi të Galaxy S4.

Advertisements

From → Teknologji

Leave a Comment

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s

%d bloggers like this: